За нас

“Арт Паркети” е фирма, която събира екип от майстори с дългогодишен опит в областта на монтажа и обработката на подови настилки от

дървен материал.

Специализирани сме в предоставянето на комплексни услуги в сферата на монтирането и поддръжката на подови настилки от дърво като дюшеме, паркет и ламинат.

“Арт Паркети” интегрира в работата си най-новите технологични решения, които, в комбинация с опита на служителите ни, успяха да утвърдят услугите на фирмата като едни от предпочитаните на пазара в столицата.

арт паркети софия

Мисията на “Арт Паркети”

Нашата мисия е да изградим и прилагаме високи стандарти в обслужването на клиенти в областта на изработката и последващата поддръжка на дървени подови настилки.

За целта разчитаме на знанията и уменията на утвърден екип от майстори, които биха се справили с разнообразни проекти за подови облицовки от естествено дърво, паркети и ламинирани паркети.

Визия и цели на “Арт Паркети”

Визията и целите ни са с фокус да продължаваме да се усъвършенстваме, за да предлагаме дълготрайни и качествени решения в работата по индивидуални проекти за изработката и поддръжката на подови настилки от дърво. В дейността си успешно комбинираме професионализъм, качество и изгодни цени.

Технологично оборудване и материали от ново поколение

В изпълнение на нашата мисия интегрирахме в работата си високотехнологично оборудване. Нашите майстори работят с широк асортимент от професионална техника и материали на шведската компания Bona System.

Цялостното ни оборудване, в т.ч. различни видове машини за шлайфане, системи за защита от прах, абразиви и т.н., отговаря на съвременните изисквания за ефективната изработка и поддръжка на дървени подове.

Уредите на Bona System са проектирани така, че да предложат максимална обезпрашеност при работа, което практически ги прави използваеми по всяко време от годината.

“Арт Паркети” се доверява на Bona System и за осигуряването на пълен набор от консумативи като лепила, продукти за премахване на петна и много други, специално разработени за подови настилки от дърво.

В комбинация с високото ниво на професионализъм, който можем да предложим, “Арт Паркети” гарантира за навременното и качествено изпълнение на различни по големина проекти, съобразно индивидуалното клиентско търсене.

Арт Паркети се доверява на специализираните лакове за дървени подови настилки на Bona Systems

Промоция: Циклене и лакиране с две ръце висококачествен италиански лак -> 12 лв. кв.м.

Заяви оглед