Циклене на дюшеме е услуга, която има важно значение за осигуряването на качествена поддръжка на дървения ви под.

Дюшемето е една от най-висококачествените типове подови настилки, която бележи началото си от миналия век, когато се появява в редица домакинства.

Днес популярната дървената подова настилка е не по-малко предпочитана и можем да я видим в редица съвременни домове.

“Арт Паркети” предоставя тази услуга за множество клиенти, които държат на класическия интериор у дома.

Защо е необходимо извършване на периодично циклене на дюшеме?

Дървеното дюшеме е изключително устойчив във времето материал, който може да бъде реновиран, посредством процеса на циклене и лакиране.

Дюшемето е естествена подова настилка, която придава особен уют в обитаваните помещения. А цялостното му премахване и поставяне на нови дървени плоскости би бил твърде трудоемък и скъп процес.

Ето защо е много важно дюшемето да бъде подложено на периодична поддръжка с цел неговото обновяване и запазване.

Посредством циклене се премахват натрупаните с времето замърсявания, а с последващото му лакиране, то е способно да възвърне уникалния си свеж вид, изглеждайки буквално като чисто ново.

Услугата циклене на дюшеме се извършва още при първоначалното му поставяне, тъй като естественият произход на дървесината предполага наличието на леки несъвършенства, които следва да бъдат отстранени още на този етап.

ЦЕНИ
Фирма “Арт Паркети” може да ви предложи конкурентни цени за циклене на дюшеме с кратки срокове за изпълнение.

Комбинирайте предлаганите от нас услуги, според вашите нужди.

Какво е важно да знаете за процеса по циклене на дюшеме?

Цикленето на дюшемето, подобно на цикленето на паркет, има за цел обработка на дървената настилка за постигане на идеална гладка повърхност.

Процесът започва с използването на по-едра шкурка, като постепенно се преминава към по финия довършителен процес – шлайфане на дюшеме.

При цикленето на дюшеме има някои специфични особености, които е добре да знаете:

  • За качественото изпълнение на услугата е важно да се използват само високотехнологични машини и подходящите видове шкурки, за да се постигне отлична гладка повърхност;
  • Цикленето на дюшеме започва с груба обработка (използва се по-едра шкурка), като постепенно се преминава към използване на по-фини такива за обработка на детайлите;
  • Между цикленето и финото шлайфане се извършва фугиране;
  • За да бъде новият лак нанесен успешно, е необходимо старият лак, безир, боя и т.н. да бъдат напълно премахнати от обработваемата подова настилка преди поставянето на новия.

“Арт Паркети” предоставя комплексни услуги във връзка с поддръжката на дървени подови настилки, в т.ч. циклене на дюшеме, паркети, монтаж на ламинат и допълнителни услуги на достъпни цени.

За постигането на желаните резултати при предстоящ ремонт на подовата настилка у дома ние разполагаме с екип от професионалисти, високотехнологично оборудване и качествени материали, с които можем да постигнем отлични резултати.

Промоция: Циклене и лакиране с две ръце висококачествен италиански лак -> 12 лв. кв.м.

Заяви оглед