Реденето на ламинат е процес, при който се премахва или обработва старата подова настилка и се поставя нова под формата на ламинирани плоскости с различни размери.

Ламинатът, известен още като ламиниран паркет, е широко използван материал за подова настилка в жилищни и административни сгради.

Той е сравнително лесен за монтаж и не изисква твърде трудоемка и скъпа поддръжка от ползвателите си впоследствие.

Защо да се доверим на експерт при редене на ламинат?

Процесът по редене на ламиниран паркет, подобно на много други дейности, свързани с ремонт у дома, има своите специфики, които не всеки домашен майстор би могъл да притежава. Качественото редене на ламинат, от своя страна, е гарант за осигуряване  на дълготрайното му използване и надеждност.

Днес съществуват множество работни системи и инструменти за редене на ламинат и друг тип дървени подови настилки, но дори и тези от най-висок клас, попаднали в ръцете на непрофесионалист, могат да доведат до недобро качество при монтажа на ламината.

Липсата на професионални умения и знания за редене или пренареждане на ламинат може да доведе до неудовлетворяващи резултати и загуба на материални и финансови средства.

“Арт Паркети” предоставя професионални услуги по редене на ламинат, като разполага с опитен екип от монтажисти и професионално оборудване за постигане на отлични резултати в изпълнението на тази задача.

редене на ламинират паркет

Цена за редене на ламинат

Услугите по редене на подови настилки могат да варират, в зависимост от типа подова настилка, квадратурата и първоначалното състояние на пода.

“Арт Паркети” ви предоставя услугата редене на ламиниран паркет на цена от 4,00 лв./кв.м.

Вижте подробен ценоразпис на паркетните услуги предлагани от нас.

С какво ламинатът превъзхожда останалите типове настилки?

Ламинатът е достъпен и едновременно с това стилен материал, което го прави предпочитан от множество домакинства и представители на бизнеса.

Ламинатът успешно имитира различни видове дърво, също и гранитогрес, камък и други материали, които стоят ефектно на пода.

Ламинатните ламели представляват многослойна настилка, която се състои от пресовани дървесни влакна, специални смоли, меламин и хартия.

Изработката й се отличава със своята здравина, както и лекота при поддръжка и почистване. Професионалното редене на ламинат гарантира бързото и качествено монтиране на подовата настилка. По този начин ще бъде постигнато максимално ефективно въздействие на разнообразието от цветове и декори.

Различните видове ламинирани плоскости попадат в различни класове, в зависимост от степента си на устойчивост и износване.

Колкото по-висок е класът на избрания от клиента модел ламиниран паркет, толкова по устойчив на натоварване и продължително ниво на експлоатация ще бъде ламинатът.

Препоръчително е използването на ламинат от най-висок клас за помещения, в които има интензивно движение, тъй като това ще гарантира дългогодишното му използване.

В помещения, в които не се наблюдава висока натовареност, можете да се фокусите повече върху дизайна, отколкото върху дебелината на ламината.

Промоция: Циклене и лакиране с две ръце висококачествен италиански лак -> 12 лв. кв.м.

Заяви оглед